trumpai

Apie mus

Naujas požiūris į maistą ir valgymo kultūrą

Užsukę nuo 11 val. iki 15:30 val. už 10,90 euro pavalgysite pietus, po 18 val. už vakarienę ir savaitgaliais teks mokėti 18,90 euro. Restorano esmė, kad žmogus – ne tik valgytojas, jis pats ir kulinaras.

Padėklų čia nėra – maistą lankytojas deda į lėkštę, pats pasirenka būsimo patiekalo sudėtines dalis, jų proporcijas. Restorane įrengta atvira virtuvė, kurios šefas iš visko, ką pasirinko žmogus, kiniškoje keptuvėje ant gyvos ugnies per 2–3 min. paruošia karštą patiekalą, pagal pageidavimą pagardina prieskoniais, padažu.

Kiekvienas restorano lankytojas valgo tik tai, kas jam patinka, nesvarbu, ar jis tradicinės virtuvės šalininkas, derina produktus ar ne, vegetaras ar veganas. Ir valgo ne ryte gamintą ir pašildytą, o ką tik paruoštą patiekalą.

7

Ši aptarnavimo koncepcija labai patraukli, ypač organizuojant įvairias šventes, konferencijas. Jų rengėjai gali nesijaudinti, kad svečiams kažko pritrūks. O svarbiausia – iš anksto žino išlaidų sumą, tad gali planuoti šventės ar renginio biudžetą.

Minimalistinis, su saikingu avangardo prieskoniu restorano interjeras neįkyrus, puikiai dera kiekviena proga. Prireikus jo erdvę įvairiomis kryptimis galima atskirti storos tekstilės užuolaidomis ir sukurti atskiras, kur kas mažesnes ir jaukesnes sales, kuriose vienu metu gali vykti skirtingi renginiai. Už slankiųjų durų greta restorano yra 200 vietų konferencijų salė, įrengta į Neries pusę ir verslo centro „Kauno dokas” parkelį atsiverianti didžiulė terasa – šiltuoju metų laikau tai yra puiki vieta vestuvių, šeimos, išleistuvių šventėms.

Pietų bufetas

10,90 eurų – už tokią sumą galėsite papietauti, rinkdamiesi, ką ir kiek norite. Į kainą įskaičiuoti jau paruošti karštieji, šaltieji patiekalai ir atviroje virtuvėje šefo ruošiami patiekalai.

Užsakomieji pobūviai

Minimalistinio stiliaus restorano erdvę tekstilės užuolaidomis galima padalyti į atskiras sales. Galima rinktis bufeto arba a la carte meniu variantą.

restoranas visas maistas įskaičiuotas

Vakarienės bufetas

18,90 eurų – tiek sumokėsite už vieno svečio maitinimą vakarienės metu. Meniu: žuvies, jūros gėrybių, paukštienos ir žvėrienos patiekalai ir atviroje virtuvėje šefo ruošiami kepsniai.

Kulinariniai mokymai

Restorane įrengta filmavimo ir tiesioginio vaizdo/garso transliavimo sistema leidžia rengti įvairius kulinarinius mokymus ir pramoginius renginius.

Užsakomieji renginiai

Privatiems renginiams – gimtadieniams, vestuvėms, vakarėliams, vėlyviems pusryčiams (brunch’ui).

Įmonių renginiams – konferencijoms, seminarams, pristatymams, vakarėliams,  pietums ar vakarienei.

100 vietų transformuojama restorano erdvė, patogus privažiavimas, vaizdinga aplinka, aukščiausios kokybės patiekalai.

Strategiškai patogi renginių ir konferencijų organizavimo vieta: greta 200 vietų konferencijų salė, transformuojamos restorano erdvės, 300 kv.m lauko terasa, iš kurios atsiveria puikus vaizdas į Neries krantinę.

Close Menu
×