bufeto
Meniu
SALOTOS / SUŠIAI / SRIUBOS
Ar atvyksite pietauti ar vakarieniauti, mūsų valgiaraštyje rasite šviežių ir marinuotų daržovių, salotų, sušių. Darbo dienomis, pietų metu jūsų pasirinkimui dvi sriubos su šviežiomis restorane kepamomis duonelėmis.
Daugiau patiekalų nuotraukų rasite mūsų galerijoje.
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Platus karštųjų patiekalų asortimentas: paukštienos, kiaulienos, žvėrienos, žuvies patiekalai. Troškiniai su daržovėmis, įvairūs garnyrai. Vakarienės ir pietų valgiaraščiai skiriasi. Vakarais yra antienos, jūros gėrybių, kepsnių pasirinkimas.
Atvira virtuvė
Atviroje virtuvėje yra ruošiami svečio užsakyti patiekalai. Dienos metu tai yra Wok keptuvėje ruošiami makaronai su vištiena, elniena ir įvairiomis daržovėmis (svečias į lėkštę susideda pats ir paduoda šefui), burgeriai.
Vakarais ant plokštumos ruošiami natūralūs antienos, žvėrienos, žuvies kepsniai, jūrų gėrybės.